10.02.2017
Debatindlæg

En redegørelse ville være for ressourcekrævende

"Investeringen i Ematum har bestemt ikke været problemfri", skriver Egon Kristensen, formand for MP Pension, i et skriftligt svar til en række medlemmer af pensionskassen.

Af Egon Kristensen
Kære alle,

Som jeg skrev i mit sidste svar til jer, så har investeringen i Ematum bestemt ikke været problemfri. I det hele taget er investeringer i det, vi kalder emerging markets-lande, ikke altid problemfrie. Men som jeg også understregede sidst, så mener vi generelt, at vi er med til at gøre en forskel ved at investere i disse lande, fremfor at lade være, samtidig med at vi kan få et afkast til medlemmerne. Landene lever ikke op til danske standarder, men det er der ikke ret mange lande, der egentlig gør – vi får foretaget vurdering af alle lande løbende med hensyn til korruption etc.

I efterspørger en redegørelse specifikt for Ematum-investeringen, men det kan vi desværre ikke efterkomme, da det vil være meget ressourcekrævende at lave den type redegørelser. Men vi vil, bl.a. på baggrund af jeres henvendelser, fremover gøre mere ud af at redegøre for, hvordan vi investerer i statsobligationer. Det er et kompliceret område, og der er mange nuancer, og dem vil vi gerne blive bedre til at fortælle om.

Mvh
Egon Kristensen,
Formand for MP pension

Alle blogindlæg er udtryk for skribenternes egen holdning. Bland dig gerne i debatten, men hav fokus på sagen og argumenterne. Vi sletter personangreb, diskriminerende udsagn og indspil uden relevans for diskussionen. God debat!