14.08.2013
Artikel

Om Magisterbladet

Magisterbladet er et journalistisk skrevet og redigeret fagblad med en kritisk og analyserende tilgang til stoffet. Magisterbladet.dk er redigeret ud fra samme princip. Centrale emner i bladet og på sitet er vilkårene og udviklingen på det akademiske arbejdsmarked inden for bl.a. uddannelse, forskning, beskæftigelse, arbejdsmiljø, løn, ligestilling, karriere og efteruddannelse.

Af Redaktionen

Formålet er at perspektivere, informere og skabe debat, påvirke beslutningsprocesserne inden for arbejdsmarkeds-, forsknings- og uddannelsespolitik og at profilere DM-medlemmers professionelle kompetencer i alle grene af samfundet.

Magisterbladet og magisterbladet.dk udgives af DM (Dansk Magisterforening).

Magisterbladet udsendes til ca. 32.000 akademikere med en humanistisk, natur- eller samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse.

De er undervisere, forskere, ansatte i det private erhvervsliv eller den offentlige administration i akademiske stillinger, ofte som beslutningstagere.

Tre gange om året sendes det endvidere ud til DM Studerendes 18.000 medlemmer, som er studerende på universiteternes humanistiske, natur- og samfundsvidenskabelige fakulteter. Især studerende og dimittender bruger bladet til at søge effektivt efter ledige stillinger.

Magisterbladet står for produktion af følgende sektorblade: DM Professionshøjskoler, DM Privat, DM Offentlig og DM Natur & Kultur.

Det redaktionelle stof stilles til rådighed for visning/læsning. Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk/digital form (jf ophavsretslovens § 12). Der må tages kopi på papir til privatbrug. Yderligere anvendelse af stoffet kræver indhentning af særskilt tilladelse.

Hvis du er studerende og gerne vil modtage alle numre af Magisterbladet i stedet for 3 numre årligt, skal du skrive til magisterbladet@dm.dk.

Hvis du gerne vil afmelde bladet, evt. fordi du hellere vil læse bladet elektronisk her på hjemmesiden, eller i modtager to eksemplarer af Magisterbladet til husstanden, skal du skrive også til magisterbladet@dm.dk.