DM's sektorer havde skrevet en sang til Ingrid Stage. Den kan læses i sin helhed længere ned i artiklen.
28.08.2015
Nyhed

Afskedsrecep­tion for Ingrid Stage og medlems­fest i DM

Fredag tog Dansk Magisterforening (DM) afsked med formand Ingrid Stage, som efter 14 år på posten har valgt ikke at genopstille. Senere holder DM medlemsfest.

Af Tobias Dinnesen
Udsyn, indsigt og hårdt arbejde.

Roserne fra talerstolen ved Ingrid Stage, den afgående formand for Dansk Magisterforening (DM's), afskedsreception flød i en lind strøm. Den fyldte kantine i Akademikerhuset skiftevis klappede, sang og råbte hurra, når skiftende talere fra tætte samarbejdspartnere - bl.a. Gorm Leschly, den tidligere formand for Gymnasieskolernes Lærerforening - talte om det gode samarbejde med Ingrid Stage.

Kampen for ytringsfrihed og mod den skingre tone i udlændingedebatten blev nævnt. Men også Ingrid Stages store engagement i at skaffe sine medlemmer gode og ens vilkår på arbejdspladser slog flere ned på i deres taler.

"Når vi ser på Ingrid Stage..."
Camilla Gregersen, der hidtil har været næstformand, men frem til årsskiftet er konstitueret formand, talte meget om Ingrid Stages udsyn og indsigt, som vil blive savnet. Ligesom hendes evne til med ærlighed at trænge igennem i medierne også afføder stor respekt hos Camilla Gregersen.

Her kan du se den sang, som DM's sektorer havde skrevet til Ingrid Stage:

Ingrid Stage takkede hjerteligt fra talerstolen for de mange fine ord og gaver, som de skiftende talere havde givet hende med på vejen. Hun lod sig dog ikke overvælde af de mange følelser og gennemførte sin tale, hvor hun talte om nogle af sine mærkesager - herunder at hun i sin tid skarpt påtalte tonen i indvandringsdebatten.

Senere på eftermiddagen vil der også være medlemsfest for DM's medlemmer i Akademikerhuset. Festen starter kl. 16, og 16.30 vil Ingrid Stage byde velkommen.


Fra venstre ses den nu konstituerede formand for DM, Camilla Gregersen, næstformand Peter Grods Hansen samt den afgående formand Ingrid Stage. Billedet er taget ved fredagens afskedsreception for Ingrid Stage.