Foto: Henrik Petit
18.10.2013
Artikel

Jobløn: Louise Toftgaard

27 år, intern konsulent i Business Institute

Af Lisbeth Ammitzbøll
“Jeg er uddannet cand.mag.com. fra Aalborg Universitet og er i mit første job. Jeg får en fast – og god – månedsløn uden ret til afspadsering eller ekstra betaling. Det passer mig fint.

Min arbejdstid bliver bestemt af projekter og travlhed og ikke af et timeregnskab, og jeg har aldrig fået et nej, hvis jeg skal til tandlæge eller noget andet privat. Jeg bor i Aarhus og pendler til Aalborg for at komme på arbejde, men kan heldigvis for det meste bruge tiden i toget til noget fornuftigt. 

Lige nu er jeg på messe i Øksnehallen i København. Messen varer fra tirsdag til torsdag inklusive opsætning og nedtagning af messestand, men jeg møder på job fredag alligevel. 

Vi er en lille virksomhed, der udbyder lederuddannelser, og når jeg er væk, er der ingen andre med kompetencer på mit felt. For mig ville det være unaturligt at holde fri fredag. Jeg ved jo, at der ligger mails, der skal besvares, og opgaver, der skal løses. Desuden er jeg rigtig glad for mit arbejde og min arbejdsplads. 

Selvfølgelig er det vældig fordelagtigt for virksomheden, at min fleksibilitet er så stor, og det kan også være lidt stressende indimellem, når opgaverne klumper sig sammen, men omvendt er jeg glad for at være med til at skabe udvikling og vækst. Min ledelse udviser enormt stor tillid til, at jeg selv kan forvalte mit arbejde og min arbejdstid”.