27.08.2010
Artikel

Studie- og karriereråd er samlet på candportalen.dk

Af Pernille Siegumfeldt

Hjælp til at lave et overskueligt cv. Gode råd i forbindelse med jobsøgning. Biologens, matematikerens, historikerens og alle de øvrige magistres vigtigste erfaringer, når det gælder studier, karrierestart, arbejdsløshed og pension.

Alt sammen ligger nu samlet på candportalen.dk, som havde premiere den 23. august.

Det er DM, der i samarbejde med Magistrenes Arbejdsløshedskasse (MA) og Magistrenes Pensionskasse (MP) har lanceret den nye portal, som i segmenteret form henvender sig til medlemmer med både film, lyd, interaktive test og også en del ord. Det er første gang, at de tre organisationer i magisterfamilien er gået sammen om at give DM’erne en række nyttige karriereredskaber.

“Alle tre organisationer har det fælles mål at støtte magistrenes bestræbelser for at opnå gode studie- og karrierevilkår. På candportalen.dk videregiver vi vores samlede viden og erfaringer, så ikke mindst unge og yngre medlemmer kan hente råd, fx ved studiestart, når der skal skrives opgaver og speciale, når de begynder på første job eller bliver arbejdsløse”, siger Gitte Grønnemose Butler, leder af DM’s profilenhed.

Hun understreger, at portalen løbende vil blive opdateret og udbygget.

Det kræver ikke login at få adgang til candportalen.dk.